Links

www.tripjenaarjehart.nl  wil je jezelf of je kind(eren) in het zonnetje zetten en een hartversterkende ervaring geven, die minder diep gaat dan het Tripje naar de Vrijheid? Onderzoek dan even dit Tripje. Een bevestiging van het hart, kan je net even helpen om een juiste beslissing te maken.

www.authenticiteitscoaching.nl het ideale vervolg op Tripje naar de Vrijheid, over mijn coaching, die je in de richting van zelfacceptatie en eigenliefde kan begeleiden.

www.essentialisme.nl  is een andere dochterwebsite van Global Soul, over mijn spirituele filosofie die ten grondslag ligt aan authenticiteitscoaching.

www.globalsoul.nl mijn persoonlijke website, vol reislust, creativiteit, opinie, humor, visie, filosofie en spiritualiteit, de moedersite van drie dochters.

www.feelinspired.nl Caroline Feel Good inspireert mensen en bedrijven omvanuit hun hart te gaan leven en werken. Ze organiseert onder andere de Dag van Waarde, houdt inspirerende Feel Good-gesprekken en begeleidt bedrijven om menselijker en bezield te worden.

www.dagvanwaarde.nl  Een dag van waardering voor de mens achter de werknemer: een geweldige investering in het grootste kapitaal van je bedrijf: de mensen.

 

Mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.tripjenaardevrijheid.nl en www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450