Links

www.tripjenaarjehart.nl  wil je je kind(eren) in het zonnetje zetten en ook zo'n hartversterkende ervaring geven. Onderzoek dan even dit Tripje, maar dan voor kinderen en jongeren tot 20 jaar. Een bevestiging van het hart op jonge leeftijd, kan veel problemen voorkomen en vooral een kind helpen om authentiek te blijven, ondanks alles.

www.authenticiteitscoaching.nl het ideale vervolg op Tripje naar de Vrijheid, over mijn coaching, die je in de richting van zelfacceptatie en eigenliefde kan begeleiden.

www.essentialisme.nl  is een andere dochterwebsite van Global Soul, over mijn spirituele filosofie die ten grondslag ligt aan authenticiteitscoaching.

www.globalsoul.nl mijn persoonlijke website, vol reislust, creativiteit, opinie, humor, visie, filosofie en spiritualiteit, de moedersite van drie dochters.

www.feelinspired.nl Caroline Feel Good inspireert mensen en bedrijven omvanuit hun hart te gaan leven en werken. Ze organiseert onder andere de Dag van Waarde, houdt inspirerende Feel Good-gesprekken en begeleidt bedrijven om menselijker en bezield te worden.

www.dagvanwaarde.nl  Een dag van waardering voor de mens achter de werknemer: een geweldige investering in het grootste kapitaal van je bedrijf: de mensen.

 

Mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.tripjenaardevrijheid.nl en www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450