Waar ben ik te vinden?

Thuis...

Ik woon in Utrecht en voor de Tripjes gaan we vaak naar een natuurgebied in De Bilt. Heb je een ander favoriet plekje waar je het Tripje liever ervaart, overleg dan even met me.

Bij losse boekingen is er doorgaans meer tijd en ruimte om Het Tripje naar de Vrijheid in alle rust te laten bezinken, dan op een beurs of festival.

Het hele jaar door kun je een Tripje naar de Vrijheid boeken, voor jezelf, een geliefde, voor je feestje, een heel speciaal bedrijfsuitje of een festival.

Let wel: Het is alleen geschikt voor wie een verdiepende en verhelderende ervaring zoekt, dus voor wie in de spiegel durft te kijken.

Als ik op een festival, evenement of beurs te vinden ben, dan kun je dat hieronder lezen.

Of hier...

Er is staat voor dit jaar nog geen evenement voor het Tripje naar de Vrijheid op de planning. Maar er is nu ook het Tripje naar je Hart, voor kinderen en jongeren. Kom gerust langs!:

Wanneer: 7 september van 11 tot 17 uur

 

Wat: Tripje naar je Hart voor mensen van 8 tot 20 jaar (zie: www.tripjenaarjehart.nl)

 

Waarom: als onderdeel van het Uitfeest, een Culturele Zondag. (zie: programma)

 

Waar: in de tuin van Theater De Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht.

 

Extra info: Om veel kinderen te kunnen laten kennismaken met het Tripje naar je Hart, zijn de gesprekken 20 minuten ipv 1 uur, en gratis. Vervolggesprekken zijn altijd nog mogelijk. En je kunt ook altijd een Tripje naar je Hart van 1 of 1½ uur boeken en de regenboogcamper naar je toe laten komen.

Tel: 06-18183028 - email: stefvanbeek@hotmail.com.

www.tripjenaardevrijheid.nl - www.tripjenaarjehart.nl - www.globalsoul.nl