Wat is het Tripje naar de Vrijheid eigenlijk precies?

.

Het Tripje naar de Vrijheid is een ervaring van jezelf in vrijheid, een ontdekkingsreis binnen jezelf die ongeveer 3 uur duurt.

Het begint met een verhelderend coachingsgesprek onder het genot van een gezond, soulful drankje, in de Global Soul Travel Coach, deze oude Volkswagen camper, een zeer ruime mobiele spreekkamer. Die zal geparkeerd staan in een natuurgebied in De Bilt, of op een andere plek naar keuze.


Vervolgens ga je een heerlijke wandeling maken door de mooie natuurlijke omgeving, om al je ervaringen en je ontdekkingen tijdens het gesprek, te laten bezinken.


Zo kan het Tripje naar de Vrijheid een diepgaande levenservaring worden:

je eerste stap van een nieuwe ontwikkeling, op weg naar authenticiteit.

 

Het gesprek

.

Het Tripje begint dus met een individueel, bevrijdend en verhelderend coachingsgesprek, waarin je even uit je belemmeringen en in je mogelijkheden stapt, zodat we de diepste wens van je hart kunnen beluisteren.

.

Je ontdekt in het ongeveer 1 uur durende gesprek wat je diepste verlangen is en waarom je die wens nog niet uitgevoerd hebt, wat je precies tegenhoudt: je patroon.


Vervolgens gaan we kijken waardoor dat patroon ooit in je leven is gekomen, de wortel. Als je daar eenmaal zicht op gekregen hebt, krijg je meer begrip voor jezelf en kun je aan een structurele oplossing, je bevrijding van je patroon gaan werken.


.

De wandeling

.

Om deze ervaring helemaal tot zijn recht te laten komen en duurzaam te maken,is het goed om het gesprek door te laten werken tijdens een wandeling door de natuur.


Hoelang die wandeling zal duren bepaal je natuurlijk zelf, maar de waarde

van een Tripje naar de Vrijheid is veel groter, als je de ervaring helemaal afmaakt. Vandaar dat ik uitga van 1 uur, zodat je echt even de tijd neemt om je ervaring te verwerken, voordat je weer de drukke, stressvolle wereld met allerlei extra verantwoordelijkheden inrijdt, die je afleidt van waar het werkelijk om gaat.


Je kunt de wandeling alleen maken (van het gebied in De Bilt kan ik je een kaartje meegeven). Maar ik kan ook met je meelopen, als je liever over je ervaring napraat met mij. Dat kan de verwerking van deze ervaring erg goed helpen. Ik stel dan meestal voor om te beginnen met een stiltewandeling.


Twijfel je nog?


Dit is geen Tripje uit de werkelijkheid en geen vlucht. Wat is het dan wel?

Het gesprek nodigt je uit om even stil te staan bij je innerlijke werkelijkheid,

om van binnenuit te kijken naar steeds terugkerende problemen waar je mee worstelt.


Het resultaat: meer inzicht in jezelf en helderheid over je grootste uitdaging:

het belemmerende patroon oplossen dat voorkomt dat je authentiek en van harte leeft.


Als je met dat heldere inzicht uit de bus bent gekomen, kan het heel goed zijn dat je behoefte hebt aan een vervolgtraject. Het Tripje naar de Vrijheid is ontworpen als een ideaal openingsgesprek voor authenticiteitscoaching.

Maar ook als je al een coach, psycholoog of therapeut hebt, kan het Tripje jou zelf een extra en verfrissend inzicht geven in je eigen proces. Dat helpt!

.

Kijk naar de prijzen of boek nu een Tripje.

.

Mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.tripjenaardevrijheid.nl en www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450