Wie ben ik?

Stef 2019

 

Ontdekkingsreiziger, vrije geest, communicatieve ziel, spiritueel filosoof en authenticiteitscoach. Een paar woorden die bij me passen. Eigenlijk ben ik een Global Soul.

En van mijn grootste passies is het op een creatieve manier bijdragen aan bewustwording. Dat gebeurt in elke ontmoeting en in elk gesprek. Ook mijn authenticiteitscoaching zie ik als voortdurende creatie van de manier van samenwerken met mijn clint die aansluit en werkt. Daarvoor is een open communicatie noodzakelijk. Laat dat nu net n van mijn grootste talenten zijn.


Vanuit universele liefde voel ik me betrokken bij de ander. Daar komt mijn interesse in het verhaal van mijn clinten vandaan. En mijn ervaring is dat die persoonlijke en authentieke aandacht veel vergeten, verstopte en verwaarloosde hoekjes van de geest op een fijne en vertrouwelijke manier kan verlichten, verhelderen en in beeld brengen.

En dat werkt heel goed, in combinatie met mijn onbevangenheid en intutie, die ons meestal naar de wortel leiden waaruit dingen voortkomen.


Sinds begin 2007 werk ik als authenticiteitscoach. Aan het einde van dat jaar is het Tripje naar de Vrijheid erbij gekomen, als ideaal openingsgesprek voor een coachingstraject. Begin 2008 kocht ik de Global Soul Travel Coach, mijn prachtige reismobiel en een ideale spreekkamer op locatie.

Sinds begin 2018 bieden Caroline Dekker en ik ook het Tripje naar je Hart aan, als een vertrouwen versterkend n-op-n-gesprek van een half uur waarin je hart de hoofdrol speelt.


E-mail: stefvanbeek@hotmail.com

www.tripjenaardevrijheid.nl, www.tripjenaarjehart.nl

en www.authenticiteitscoaching.nl

KvK-nr.: 54474450